Stoop ICT

Stoop ICT

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

Referenties

Fluidwell

Stoop ICT verzorgt sinds 2005 voor Fluidwell alle ICT gerelateerde activiteiten waardoor wij ons volledig kunnen focussen op onze eigen kernactiviteiten.


Paul Stoop en zijn bedrijf zijn met ons meegegroeid tot een flexibele maar daadkrachtige organisatie. Zeer waardevol daarbij is het eigenaarschap over onze ICT vraagstukken, 24/7 en de gedrevenheid om tot passende en pragmatische oplossingen te komen in de alsmaar complexer wordende ICT omgevingen.


Bijna twintig jaar partnerschap en wederzijdse loyaliteit spreekt voor zich: van harte aanbevolen!

Stoop ICT ervaren wij als een prettige, professionele en vriendelijke onderneming. Zij staan altijd klaar bij vragen en zijn snel met het oplossen van storingen. Indien nodig komen ze op locatie. Vaak kan het online al opgelost worden.


Als bedrijf word je ontzorgd binnen de gehele ICT en zij zorgen ervoor dat we op een veilige wijze kunnen werken. FysioChallenge werkt met persoonsgegevens en hier mag niets mee misgaan.


We hebben een goede samenwerking om de veiligheid (AVG) zo optimaal mogelijk te houden. Ze hebben ervaring met de medische sector. Hierdoor is Stoop ICT zeker aan te bevelen, wij zijn tevreden klanten!

FysioChallenge

ETB-XACT

Per 1-1-2024 ben ik samen met mijn compagnon ons eigen bedrijf gestart. Wij houden ons bezig met engineering en tekenwerk op het gebied van elektrotechniek. Omdat we beiden vanuit huis werken, was mij vooraf al duidelijk dat de netwerkinfrastructuur belangrijk is.
Stoop ICT heeft in dit proces erg goed meegedacht welke bestaande apparatuur geschikt was voor ons doel. De nieuw te leveren apparatuur is door Stoop ICT voor een nette prijs aangeleverd en nadien heeft men op locatie alles ingeregeld.


Stoop ICT heeft voor ons de netwerkinfrastructuur geregeld, het zakelijke netwerk is netjes gescheiden van het privé netwerk.
De dataopslag geschiedt middels een NAS welke op afstand via VPN benaderbaar is, tot op heden zijn we hier erg tevreden over.


Daarnaast zijn er nog enkele andere diensten welke wij via Stoop ICT afnemen, zoals Office pakket, mail hosting en een cloud back-up van onze NAS. Kortom alles onder één dak, wel zo makkelijk. Ik zou de diensten van Stoop ICT dan ook zeker aanraden.

Kennismakingsgesprek

Ben je nieuwsgierig wat Stoop ICT voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan komen wij graag met je in contact! Vraag een vrijblijvend kennismakings- of adviesgesprek aan.