Telefonie/VoIP

Specialist op het gebied van bellen via internet

VoIP Telefonie

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een complete telefoonserver.

Eigenlijk is VoIP telefonie niets anders dan bellen via internet. Sommigen noemen het dan ook internetbellen of internettelefonie. De letterlijke betekenis van VoIP is Voice Over IP (Internet Protocol). Je hebt hier dus een IP-verbinding voor nodig. Het gesproken geluid wordt via een internetverbinding naar de ontvanger gestuurd. De ontvanger hoeft niet verbonden te zijn met internet, want het digitale signaal wordt, indien nodig, omgezet naar analoog. Het grote voordeel van VoIP: je hebt dus geen aparte telefoonlijn of telefoonverbinding meer nodig, want alles loopt via de internetverbinding! Overigens kun je je huidige nummer behouden.

Apparatuur

Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van VoIP. Je kunt met je laptop of via een app op je mobiele telefoon met VoIP bellen, maar je kunt ook op de traditionele manier bellen met een vast toestel (IP-telefoon). Deze telefoons sluit je rechtstreeks aan op het eigen netwerk of Internet en ze zijn er in vele soorten en maten. Hele eenvoudige, waarmee je alleen kunt bellen en gebeld worden. Maar er zijn ook toestellen waar je een headset op kunt aansluiten of met uitgebreide receptie- en callcentermogelijkheden, met keuzemenu’s en wachtrij-opties.

Wij adviseren je graag en installeren jouw VoIP-verbinding, zodat je direct een werkplek hebt die werkt! Plug and play!

Wij werken met 3CX als basis voor de oplossing, lees hier meer!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then