Plan je kennismaking met Stoop ICT

Benieuwd wat we voor u als organisatie kunnen betekenen? Plan een kennismakingsgesprek

Plan kennismaking

Stoop ICT - Uw partner in ICT

Stoop ICT is in 2005 opgericht door Paul Stoop, en voorziet sindsdien klanten in de regio Oost-Brabant van betrouwbare ICT-ondersteuning. Wij bieden advisering, inrichting en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie. Denk hierbij aan het verzorgen van bekabeling, inrichten en ondersteuning servers, werkplekken, telefonie, back-up, programmeerwerk voor o.a. stroomlijnen bedrijfsprocessen. Stoop ICT richt zich op MKB (1-1000 werkplekken) in Brabant vanuit Veghel.

Ons doel is klanten in staat stellen om op de meest efficiënte wijze te werken en doelstellingen te realiseren. Stoop ICT staat niet alleen klaar tijdens kantooruren, maar als het noodzakelijk blijkt, óók 's avonds of in het weekend.

Waarborging van continuïteit van de service gebeurt ook door samenwerking met eveneens ervaren ICT specialisten in de regio, zodat u verzekerd bent van een dienstverlener met expertise, met aantrekkelijke tarieven op basis van een maandelijks opzegbaar contract. Kortom, ontzorgen is ons doel!

Onze specialiteiten

Of het nu gaat om het beheer van thuiswerkplekken van uw medewerkers of het compleet automatiseren van jouw productielijn, Wij van Stoop ICT zijn van alle markten thuis!

Cloud oplossingen

Industriële automatisering

Kantoor automatisering

Thuiswerkplekken

Onze referenties

Als Stoop ICT werken wij met vaste merken om onze kwaliteit en service te kunnen waarborgen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then