ICT-bedrijf Veghel

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

Meer over Stoop ICT

ICT-bedrijf Veghel

Ben je op zoek naar een professioneel ICT-bedrijf in Veghel dat jou volledig kan ontzorgen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Stoop ICT ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden ondersteuning, adviseren en inrichting van informatietechnologie. Bijvoorbeeld het inrichten en ondersteunen van werkplekken, servers en telefonie. Maar ook het programmeerwerk en back-up voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Ons team van ervaren techneuten staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat er op de meest efficiënte wijze gewerkt kan worden en doelstellingen worden behaald. Voor totaaloplossingen in ICT-beheer en advies zijn wij dé ICT-specialist in Veghel.

Backup

Er kan altijd iets gebeuren waardoor data verloren gaat. Een goede backup is daarom belangrijk. Wij helpen graag met een goede backupoplossing!

Netwerkbeheer

Niets zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent! Nu steeds meer mensen thuiswerken, is het ook belangrijk dat zij veilig op het bedrijfsnetwerk kunnen inloggen. Laar dat maar aan ons over. - aanpassen?

Serverbeheer

We houden uw servers (fysiek, virtueel, lokaal of in de cloud) up-to-date en in de lucht. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar. Ook kunnen wij servers leveren en inrichten voor de beste performance.

Servicedesk

Het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. We kijken graag (op afstand) mee, en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet gaan, komt er graag iemand op locatie!

Telefonie/VoIP

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een complete telefoonserver.

Werkplek

Bestaande of nieuwe werkplekken, het maakt ons niet uit. Wij leveren graag een complete oplossing. Met een slim stukje software kunnen wij de werkplekken goed in de gaten houden. Zo kunnen we problemen signaleren voordat je er iets van merkt!

De voordelen van een ICT-totaalpakket

Wanneer je kiest voor ons uitgebreide ICT-pakket, profiteert jouw bedrijf van verschillende voordelen. Onze diensten helpen bijvoorbeeld bij het zoeken naar optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Dat betekent minder handmatige inspanningen, vereenvoudigde taken en efficiënter werken. Maar je kunt ook kiezen voor gegevensbeheer. Zo wordt jouw belangrijkste bedrijfsinformatie veilig opgeslagen en zorgen wij voor het beheer, de organisatie en analyse van de gegevens. Dit wordt gedaan via cloudopslag en back-up servers. Wil je jouw bestaande werkplekken opnieuw inrichten of ga je verhuizen naar een nieuw pand? Als ICT-bedrijf Veghel kunnen wij dit ook voor je regelen. Wij zorgen ervoor dat alle werkplekken zo efficiënt mogelijk zijn ingericht, met aandacht voor de toegankelijkheid (ook vanuit thuis), snelheid en veiligheid.

Daarnaast werken we samen met een bedrijf dat zich focust op kantoorinrichting, mocht hier ook behoefte aan zijn om hier advies over te krijgen. Het resultaat is een productieve, geoptimaliseerde werkomgeving. Kortom, als betrouwbare ICT-partner in Veghel regelen wij alles tot in de puntjes.

Bekijk de mogelijkheden

Stoop ICT Servicedesk

Heb je tussendoor vragen of wil je een probleem melden? Hiervoor kun je altijd terecht bij onze servicedesk. Onze ervaren, deskundige technici staan als ICT-specialisten in Veghel voor je klaar om je te ondersteunen bij technische vraagstukken, implementatie van nieuwe technologieën en advies op maat. Je krijgt direct de juiste persoon aan de lijn. Is er een storing? Dan wordt deze snel en vakkundig opgelost, op afstand en als het nodig is ook op locatie.

ICT-specialist Veghel inschakelen?

Heb jij een IT-probleem binnen jouw bedrijf? Bij Stoop ICT kun je rekenen op persoonlijke service en een maandelijks opzegbaar contract. Investeren in een ICT-bedrijf kan in eerste instantie voelen als een grote stap. Maar op de lange termijn zorgt het juist voor kostenbesparing. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig wat Stoop ICT voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Plan je kennismakingsgesprek

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then