ICT-bedrijf Uden

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

Meer over Stoop ICT

ICT-bedrijf Uden

Als je op zoek bent naar een professioneel ICT-bedrijf in Uden dat jou volledig kan ontzorgen, dan hoef je niet verder te zoeken. Stoop ICT is jouw betrouwbare partner voor ieder ICT-vraagstuk. Wij bieden een breed aanbod aan diensten op het gebied van beheer en advies. Van Cloud gebaseerde ICT-oplossingen, het uitvoeren van programmeerwerk, VoIP oplossingen en industriële apparatuur veilig koppelen en het bedrijfsnetwerk. Ons ervaren team van techneuten staat voor je klaar. Als ICT-specialist in Uden bieden we IT-oplossingen van hoog niveau, voor een betaalbare prijs en met een maandelijks opzegbaar contract. We denken graag met je mee en zorgen voor advies op maat, zodat jij kiest voor de juiste oplossingen waardoor er binnen jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

Backup

Er kan altijd iets gebeuren waardoor data verloren gaat. Een goede backup is daarom belangrijk. Wij helpen graag met een goede backupoplossing!

Netwerkbeheer

Niets zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent! Nu steeds meer mensen thuiswerken, is het ook belangrijk dat zij veilig op het bedrijfsnetwerk kunnen inloggen. Laar dat maar aan ons over. - aanpassen?

Serverbeheer

We houden uw servers (fysiek, virtueel, lokaal of in de cloud) up-to-date en in de lucht. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar. Ook kunnen wij servers leveren en inrichten voor de beste performance.

Servicedesk

Het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. We kijken graag (op afstand) mee, en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet gaan, komt er graag iemand op locatie!

Telefonie/VoIP

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een complete telefoonserver.

Werkplek

Bestaande of nieuwe werkplekken, het maakt ons niet uit. Wij leveren graag een complete oplossing. Met een slim stukje software kunnen wij de werkplekken goed in de gaten houden. Zo kunnen we problemen signaleren voordat je er iets van merkt!

Totaaloplossing in ICT-beheer en advies

Door te kiezen voor één van onze uitgebreide ICT-pakketten profiteert jouw bedrijf van diverse voordelen. Onze diensten helpen bijvoorbeeld bij het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, wat kan resulteren in minder handmatige inspanningen, vereenvoudigde taken en een efficiëntere werkwijze. Ook bieden we gegevensbeheer oplossingen, zoals veilige cloudopslag en back-up, waarbij we zorgen voor het beheer, de organisatie en analyse van jouw belangrijke bedrijfsinformatie.

Heb je behoefte aan een herinrichting van de werkplekken of ga je verhuizen naar een nieuw pand? Ook hier kunnen wij bij ondersteunen. We zorgen dat alle werkplekken efficiënt worden ingericht, met aandacht voor toegankelijkheid (ook vanuit thuis), snelheid en veiligheid.

Wij werken ook samen met een bedrijf dat zich focust op kantoorinrichting zelf, voor het geval daar ook vragen over zijn. Het resultaat is een productieve werkomgeving die geoptimaliseerd is voor jouw bedrijf. Kortom, als betrouwbare ICT-partner in regio Uden regelen we alles tot in de kleinste details.

Bekijk de mogelijkheden

Directe ondersteuning van de Stoop ICT Servicedesk

Bij Stoop ICT begrijpen we dat je soms vragen hebt of problemen wilt melden. Daarom hebben we een servicedesk waar je altijd terecht kunt. Onze ervaren en deskundige technici staan als ICT-specialisten in Uden voor je klaar om je te ondersteunen bij technische vraagstukken, het implementeren van nieuwe technologieën en het bieden van advies op maat. Je krijgt direct de juiste persoon aan de lijn. Mocht er een storing optreden, dan lossen we deze snel en vakkundig op, zowel op afstand als indien nodig op locatie. In geval van nood zijn we zelfs ’s avonds en in het weekend beschikbaar.

Schakel een ICT-bedrijf in Uden in

Heeft jouw bedrijf een IT-probleem? Bij Stoop ICT kun je rekenen op persoonlijke service en een maandelijks opzegbaar contract. Investeren in een betrouwbaar ICT-bedrijf kan in het begin misschien overweldigend lijken, maar op de lange termijn zorgt het juist voor kostenbesparing. Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig wat Stoop ICT voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Plan je kennismakingsgesprek

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then