ICT-bedrijf Schijndel

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

Meer over Stoop ICT

ICT-bedrijf Schijndel

Offline zijn in een online wereld, dat is iets wat je als bedrijf absoluut niet wil. Ben je dus op zoek naar een professioneel ICT-bedrijf in de regio Schijndel dat jouw volledig kan ontzorgen? Dan heb je niet verder te zoeken, want bij Stoop ICT ben je aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid pakket aan mogelijk heden aan op het gebied van ICT-beheer en advies, zodat je altijd verbonden blijft. Met ons team van zeer ervaren techneuten met brede en diepgaande kennis, staan we klaar om jouw optimaal van dienst te zijn. Schakel ons onder andere in voor het inrichten van werkplekken, telefonische bereikbaarheid, netwerkbeheer of serverbeheer (fysiek, virtueel, lokaal of in de Cloud). Geen klus is voor ons te gek!

Backup

Er kan altijd iets gebeuren waardoor data verloren gaat. Een goede backup is daarom belangrijk. Wij helpen graag met een goede backupoplossing!

Netwerkbeheer

Niets zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent! Nu steeds meer mensen thuiswerken, is het ook belangrijk dat zij veilig op het bedrijfsnetwerk kunnen inloggen. Laar dat maar aan ons over. - aanpassen?

Serverbeheer

We houden uw servers (fysiek, virtueel, lokaal of in de cloud) up-to-date en in de lucht. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar. Ook kunnen wij servers leveren en inrichten voor de beste performance.

Servicedesk

Het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. We kijken graag (op afstand) mee, en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet gaan, komt er graag iemand op locatie!

Telefonie/VoIP

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een complete telefoonserver.

Werkplek

Bestaande of nieuwe werkplekken, het maakt ons niet uit. Wij leveren graag een complete oplossing. Met een slim stukje software kunnen wij de werkplekken goed in de gaten houden. Zo kunnen we problemen signaleren voordat je er iets van merkt!

Wat kun je van ons verwachten?

Het investeren in een ICT-specialist voor jouw bedrijf in Schijndel kan in eerste instantie voelen als een grote stap, maar op de lange termijn zorg je op deze manier juist voor kostenbesparing. Want, door gebruik te maken van Cloud gebaseerde ICT-oplossingen verlaag je ook meteen je infrastructuur- en onderhoudskosten. Of het nu gaat om het veilig koppelen van industriële apparatuur aan het bedrijfsnetwerk, VoIP-oplossingen of uitgebreide back-upoplossingen, wij denken graag met je mee. Daarnaast maken wij hoogwaardige IT-oplossingen betaalbaar. Als er een probleem is of als je een vraag hebt, kun je altijd rekenen op een snelle reactie. In geval van nood zijn we ook 's avonds en in het weekend beschikbaar. Dat is de service die je van ons kunt verwachten.

Bekijk de mogelijkheden

Waarom moet je investeren in een ICT-bedrijf?

Als bedrijf wil je natuurlijk dat alle bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk zijn ingezet. Door te kiezen voor één of meerdere van onze diensten, kun je dit eenvoudig realiseren. Als ICT-dienstverlener in Schijndel kunnen wij onder andere ondersteunen bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Zoals het verminderen van handmatige inspanningen, het vereenvoudigen van taken en versnellen van processen. Of wat dacht je van het serverbeheer? Hierbij monitoren we jouw server ten alle tijden op essentiële onderdelen en eventuele problemen of storingen komen we gelijk oplossen. Maar ook voor netwerkbeheer kun je ons altijd inschakelen. Wij zorgen voor de bekabeling, netwerkcomponenten, switches en routers. Bij Stoop ICT is de installatie van een nieuw netwerk of de uitbreiding van je bestaande netwerk in goede handen. Kortom: voor ieder ICT-probleem of vraagstuk kun je bij ons terecht.

ICT-specialist Schijndel inschakelen?

Heeft jouw bedrijf uitdagingen op het gebied van IT? Bij Stoop ICT bieden we maandelijks opzegbare contracten en persoonlijke service. Dat betekent geen gedoe met helpdesks of van het kastje naar de muur worden gestuurd, maar meteen de juiste persoon aan de lijn. Op deze manier kunnen we jou zo goed mogelijk ondersteunen. We kijken graag met je mee (op afstand) en kunnen eventuele problemen zo vaak al oplossen. Als dit niet het geval is, kunnen we ook zo snel mogelijk iemand sturen om op locatie te helpen. Benieuwd geworden wat als ICT-bedrijf in Schijndel voor je kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig wat Stoop ICT voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Plan je kennismakingsgesprek

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then