ICT-bedrijf Heeswijk-Dinther

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

Meer over Stoop ICT

ICT-bedrijf Heeswijk-Dinther

Ben je op zoek naar een deskundige ICT-partij in Heeswijk-Dinther die jou volledig kan ontzorgen? Dan ben je bij Stoop ICT aan het juiste adres. Wij maken betaalbare ICT-oplossingen van hoog niveau. Ons doel is om jou als bedrijf in staat te stellen om op de meest efficiënte manier te werken en doelstellingen te behalen. Als ICT-specialist in Heeswijk-Dinther staan we daarom niet alleen voor jou klaar tijdens kantooruren, maar in nood ook ’s avonds en in het weekend. Wij faciliteren o.a. ICT-beheer, robuuste wifi-oplossingen en werken in de Cloud. Je kunt altijd rekenen op persoonlijk advies over wat het beste is voor jouw bedrijf. Daarom zijn wij dé partner voor ieder ICT-vraagstuk.

Backup

Er kan altijd iets gebeuren waardoor data verloren gaat. Een goede backup is daarom belangrijk. Wij helpen graag met een goede backupoplossing!

Netwerkbeheer

Niets zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent! Nu steeds meer mensen thuiswerken, is het ook belangrijk dat zij veilig op het bedrijfsnetwerk kunnen inloggen. Laar dat maar aan ons over. - aanpassen?

Serverbeheer

We houden uw servers (fysiek, virtueel, lokaal of in de cloud) up-to-date en in de lucht. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar. Ook kunnen wij servers leveren en inrichten voor de beste performance.

Servicedesk

Het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. We kijken graag (op afstand) mee, en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet gaan, komt er graag iemand op locatie!

Telefonie/VoIP

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een complete telefoonserver.

Werkplek

Bestaande of nieuwe werkplekken, het maakt ons niet uit. Wij leveren graag een complete oplossing. Met een slim stukje software kunnen wij de werkplekken goed in de gaten houden. Zo kunnen we problemen signaleren voordat je er iets van merkt!

Totaaloplossing in ICT-beheer en advies

Stoop ICT biedt een uitgebreid ICT-pakket, zodat jouw bedrijf het beste kan presteren. Wij kunnen o.a. ondersteunen bij het optimaliseren en automatiseren van de bedrijfsprocessen. Dit zorgt voor een efficiëntere manier van werken met minder handmatige inspanningen en vereenvoudigde taken. Maar ook voor gegevensbeheer kun je bij ons terecht.

Al jouw belangrijke bedrijfsinformatie wordt veilig opgeslagen. Wij zorgen voor het beheer, de organisatie en analyse van al deze gegevens via cloudopslag en back-up servers. Dit gebeurt grotendeels op afstand, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Ga je met jouw bedrijf binnenkort verhuizen naar een nieuw pand of wil je de (digitale) werkplekken van je huidige kantoor opnieuw laten inrichten? Stoop ICT helpt om dit snel en gemakkelijk te realiseren.

Wij leveren maatwerk voor iedere werkplek binnen jouw kantoor en voorzien deze ook van periodiek onderhoud en updates. Hierbij ligt de focus op toegang, snelheid en het waarborgen van veiligheid. Zo kunnen alle medewerkers overal werken. Kortom, als betrouwbaar ICT-bedrijf in Heeswijk-Dinther regelen wij alles tot in de puntjes.

Bekijk de mogelijkheden

Directe ondersteuning vanuit onze Servicedesk

Is er een probleem of heb je vragen? Dan kun je altijd terecht bij onze servicedesk. Door onze bezetting, kennis en ervaring kunnen wij jou snel helpen wanneer je vragen hebt of er zich een probleem voordoet. Daarnaast kun je altijd rekenen op persoonlijk advies. Onze servicedesk regelt o.a. systeem monitoring, het installeren van nieuwe software, het aanmaken en wijzigen en gebruikersaccounts en werkt mee in projecten. Mocht er een storing zijn, dan lossen wij deze meteen vakkundig op. Op afstand maar indien het nodig is ook op locatie.

Schakel een ICT-bedrijf in Heeswijk-Dinther in

Is er binnen jouw bedrijf een IT-probleem? Dan staat Stoop ICT voor je klaar. We kunnen ons voorstellen dat investeren in een ICT-bedrijf misschien wat overweldigend is, maar geloof ons, op de lange termijn brengt dit een hoop voordelen met zich mee. Denk aan kostenbesparing, efficiënt ingerichte bedrijfsprocessen en altijd een stabiele verbinding. Benieuwd wat wij als ICT-specialist in Heeswijk-Dinther voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend een kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig wat Stoop ICT voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Plan je kennismakingsgesprek

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then