ICT-bedrijf Gemert

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

Meer over Stoop ICT

ICT-bedrijf Gemert

Als bedrijf is het essentieel dat je processen soepel verlopen, en daarbij speelt ICT-beheer een cruciale rol. Om ervoor te zorgen dat je altijd online blijft en efficiënt kunt werken, kun je vertrouwen op Stoop ICT, het ICT-bedrijf in de omgeving van Gemert. Om ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent, bieden we een uitgebreid totaalpakket aan ICT-beheer en advies aan. Dankzij zeer ervaren team aan techneuten, met brede en diepe kennis, kunnen we jou ondersteunen met oplossingen op maat. Van server- en netwerkbeheer tot telefonische bereikbaarheid en het inrichten van werkplekken, wij denken graag met je mee naar de beste IT-oplossing(en) voor jouw bedrijf.

Backup

Er kan altijd iets gebeuren waardoor data verloren gaat. Een goede backup is daarom belangrijk. Wij helpen graag met een goede backupoplossing!

Netwerkbeheer

Niets zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent! Nu steeds meer mensen thuiswerken, is het ook belangrijk dat zij veilig op het bedrijfsnetwerk kunnen inloggen. Laar dat maar aan ons over. - aanpassen?

Serverbeheer

We houden uw servers (fysiek, virtueel, lokaal of in de cloud) up-to-date en in de lucht. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar. Ook kunnen wij servers leveren en inrichten voor de beste performance.

Servicedesk

Het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. We kijken graag (op afstand) mee, en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet gaan, komt er graag iemand op locatie!

Telefonie/VoIP

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een complete telefoonserver.

Werkplek

Bestaande of nieuwe werkplekken, het maakt ons niet uit. Wij leveren graag een complete oplossing. Met een slim stukje software kunnen wij de werkplekken goed in de gaten houden. Zo kunnen we problemen signaleren voordat je er iets van merkt!

Volledige ICT-beheer oplossingen en advies

Er zijn diverse redenen waarom je een beroep zou doen op een ICT-bedrijf. Want, voor iedere organisatie is het bijvoorbeeld verstandig om een back-up te hebben van bedrijfskritieke gegevens. Wij zorgen hiervoor op een offsite back-upserver. Als je kiest voor Stoop ICT, betekent dit dat we continu essentiële componenten van jouw server monitoren en direct actie ondernemen wanneer dat nodig is. Hierbij bieden we ondersteuning en voeren we operationele wijzigingen door. Maar lossen we ook problemen en storingen op.

Heb je een nieuw bedrijfspand en wil je alle (digitale) werkplekken goed inrichten of gewoon je huidige werkplekken herinrichten? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat iedere werkplek regelmatig onderhoud en updates ontvangt, optimaal is ingericht en iedereen overal kan werken. De nadruk ligt hierbij op snelheid, toegankelijkheid en de veiligheid waarborgen. Bij ons kun je bij vragen of problemen altijd rekenen op een snelle reactie. In noodgevallen zijn we zelfs ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Dat is precies de service die je van ons als ICT-specialist in Gemert kan verwachten.

Ook op het gebied van kantoorinrichting kunnen we samen met een specialist advies geven en uitvoeren.

Bekijk de mogelijkheden

Stoop ICT Servicedesk

Voor al je mogelijke vragen kun je onze servicedesk inschakelen. Onze ervaren technici staan als ICT-specialisten in regio Gemert graag voor je klaar. We voorzien je van de juiste informatie en behandelen vragen en problemen. Storingen worden snel en vakkundig opgelost, zowel op afstand als op locatie.

ICT-specialist Gemert inschakelen?

Als je op zoek bent naar een ICT-bedrijf in de regio Gemert hoef je niet langer te zoeken. Stoop ICT staat voor je klaar met maandelijks opzegbare contracten en persoonlijke service. Zo krijg je direct de juiste persoon aan de lijn en kun je meteen je vraag stellen.  Wij bieden een maandelijks opzegbaar contract aan en persoonlijke service.

We kijken graag (op afstand) mee en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan komt er zo snel mogelijk iemand op locatie om te helpen. Ben je benieuwd wat Stoop ICT voor jou kan betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat wij als ICT-specialist in regio Gemert voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig wat Stoop ICT voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Plan je kennismakingsgesprek

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then