ICT-bedrijf Erp

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

Meer over Stoop ICT

ICT-bedrijf Erp

Het is voor elk bedrijf cruciaal om online actief te zijn. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar ICT-bedrijf in de omgeving Erp dat jou volledig kan ontzorgen, hoef je niet verder te zoeken. Stoop ICT is hiervoor de juiste keuze. Wij bieden een uitgebreid pakket aan op het gebied van ICT-beheer en advies, zodat je altijd verbonden blijft. We staan met ons deskundige team met brede en diepgaande kennis klaar om jou optimaal van dienst te zijn. Of het nu gaat om werkplekken inrichten, telefonische bereikbaarheid regelen, netverkeer of serverbeheer uitbesteden (fysiek, virtueel, lokaal of in de Cloud), bij ons ben je aan het juiste adres.

Backup

Er kan altijd iets gebeuren waardoor data verloren gaat. Een goede backup is daarom belangrijk. Wij helpen graag met een goede backupoplossing!

Netwerkbeheer

Niets zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent! Nu steeds meer mensen thuiswerken, is het ook belangrijk dat zij veilig op het bedrijfsnetwerk kunnen inloggen. Laar dat maar aan ons over. - aanpassen?

Serverbeheer

We houden uw servers (fysiek, virtueel, lokaal of in de cloud) up-to-date en in de lucht. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar. Ook kunnen wij servers leveren en inrichten voor de beste performance.

Servicedesk

Het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. We kijken graag (op afstand) mee, en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet gaan, komt er graag iemand op locatie!

Telefonie/VoIP

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een complete telefoonserver.

Werkplek

Bestaande of nieuwe werkplekken, het maakt ons niet uit. Wij leveren graag een complete oplossing. Met een slim stukje software kunnen wij de werkplekken goed in de gaten houden. Zo kunnen we problemen signaleren voordat je er iets van merkt!

Wat mag je van ons verwachten?

Het inschakelen van een ICT-specialist voor je bedrijf in Erp kan in eerste instantie een grote stap lijken, maar in de lange termijn leidt het juist tot kostenbesparing. Door gebruik te maken van Cloud gebaseerde ICT-oplossingen verlaag je ook meteen je infrastructuur- en onderhoudskosten. Of je nu industriële apparatuur veilig wilt koppelen aan je bedrijfsnetwerk, uitgebreide back-up oplossingen zoekt of VoIP-oplossing nodig hebt, wij zijn er om met je mee te denken. Bij Stoop ICT kun je rekenen op betaalbare, hoogwaardige IT-oplossingen. Heb je vragen of is er een probleem ontstaan? Je ontvangt altijd een snelle reactie. Mocht er een noodgeval zijn, dan staan we ook buiten kantooruren en in het weekend voor je klaar.

Bekijk de mogelijkheden

Waarom investeren in een ICT-bedrijf?

Binnen jouw bedrijf moeten alle bedrijfsprocessen natuurlijk zo efficiënt mogelijk verlopen. Door te kiezen voor één of meerdere van onze diensten, kun je dit eenvoudig bereiken. Als ICT-dienstverlener in Erp kunnen wij je onder andere ondersteunen bij het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan het vereenvoudigen van taken, het verminderen van handmatige inspanningen en het versnellen van processen. Maar ook voor serverbeheer kun je op ons rekenen.

Hierbij monitoren we continu jouw server op essentiële onderdelen en worden eventuele problemen of storingen direct opgelost. Daarnaast kun je ons inschakelen voor betrouwbare netwerkdiensten, bekabeling, switches, routers of netwerkcomponenten. Stoop ICT verzorgt de installatie van de uitbreiding van je bestaande of nieuwe netwerk. Wat je vraagstuk ook is, je kunt vertrouwen op onze expertise als ICT-bedrijf in regio Erp.

Schakel een ICT-specialist in Erp in

Ben je op zoek naar een ICT-dienstverlener in regio Erp? Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis is geen uitdaging te groot. Wij bieden flexibele maandelijkse contracten en persoonlijke service. Dus geen gedoe met een helpdesk maar direct de juiste persoon aan de lijn die jou kan helpen. We kijken graag (op afstand) met je mee, om zo eventuele problemen snel op te lossen. Is het probleem toch niet meteen te verhelpen? Dan sturen we iemand zo snel mogelijk ter plaatse om het op te lossen. Hiervoor werken we ook samen met ervaren ICT-specialisten in de regio. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakings- of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig wat Stoop ICT voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Plan je kennismakingsgesprek

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then