ICT-bedrijf Berlicum

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

Meer over Stoop ICT

ICT-bedrijf Berlicum

Je kunt er als bedrijf natuurlijk niet omheen, in een online wereld kun je niet offline zijn. Ben jij daarom op zoek naar een professioneel ICT-bedrijf in de omgeving van Berlicum? Dan ben je bij Stoop ICT aan het juiste adres. Bij ons kun je een totaalpakket op het gebied van ICT-beheer en advies afnemen. Zo blijf jij altijd verbonden en weet je zeker dat alles goed geregeld is. Ons team bestaat uit ervaren techneuten die stuk voor stuk brede en diepgaande kennis van IT hebben. Zo kunnen ze jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Stoop ICT ondersteunt jou als ICT-bedrijf in Berlicum met back-up en netwerkbeheer, telefonische bereikbaarheid en werkplekken inrichten. Maar ook voor serverbeheer (fysiek, virtueel, lokaal of in de Cloud) en koppelingen met industriële automatisering kun je bij ons terecht.

Backup

Er kan altijd iets gebeuren waardoor data verloren gaat. Een goede backup is daarom belangrijk. Wij helpen graag met een goede backupoplossing!

Netwerkbeheer

Niets zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent! Nu steeds meer mensen thuiswerken, is het ook belangrijk dat zij veilig op het bedrijfsnetwerk kunnen inloggen. Laar dat maar aan ons over. - aanpassen?

Serverbeheer

We houden uw servers (fysiek, virtueel, lokaal of in de cloud) up-to-date en in de lucht. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar. Ook kunnen wij servers leveren en inrichten voor de beste performance.

Servicedesk

Het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. We kijken graag (op afstand) mee, en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet gaan, komt er graag iemand op locatie!

Telefonie/VoIP

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een complete telefoonserver.

Werkplek

Bestaande of nieuwe werkplekken, het maakt ons niet uit. Wij leveren graag een complete oplossing. Met een slim stukje software kunnen wij de werkplekken goed in de gaten houden. Zo kunnen we problemen signaleren voordat je er iets van merkt!

Totaaloplossingen en advies

We kunnen ons voorstellen dat het inschakelen van een ICT-specialist voor jouw bedrijf in Berlicum misschien een drempel lijkt. Maar op de lange termijn werpt dit juist zijn vruchten af en zorgt het voor een kostenbesparing, want door de juiste ICT-oplossingen help je ook om de kosten van infrastructuur en onderhoud te verminderen.

Wij zijn er om met je mee te denken over veilige koppeling van industriële apparatuur aan je bedrijfsnetwerk, VoIP-oplossingen en uitgebreide back-up oplossingen. Is er een probleem of heb je vragen? Wij zorgen ervoor dat je altijd snel een reactie krijgt en in geval van nood zijn we zelfs ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Dat is de service die je van ons kunt verwachten. Wij staan voor gedegen IT-oplossingen.

De voordelen van een ICT-totaalpakket

Als bedrijf wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken. Wanneer je kiest voor ons uitgebreid ICT-pakket gaat dit gepaard met verschillende voordelen. Als ICT-dienstverlener in Berlicum ondersteunen wij bijvoorbeeld bij het automatiseren en optimaliseren van de diverse bedrijfsprocessen. Dit scheelt een hoop handmatige inspanningen en vereenvoudigd taken die normaliter (te) veel tijd kosten. Maar ook het gegevensbeheer kunnen wij uit handen nemen.

Denk aan het veilig opslaan van jouw belangrijkste bedrijfsinformatie. Maar ook het beheer, de organisatie en analyse hiervan. Alles kan via cloudopslag en back-up servers verlopen. Gaat het om het herinrichten van bestaande werkplekken of ga je juist verhuizen naar een compleet nieuw pand? Voor beide gevallen staan wij voor je klaar. Werkplekken kunnen wij ze efficiënt mogelijk inrichten, met aandacht voor de toegankelijkheid (ook vanuit thuis), snelheid en veiligheid.

Daarnaast werken we samen met een bedrijf dat zich focust op kantoorinrichting. Wanneer je dit door ons als ICT-bedrijf in regio Berlicum laat regelen, geniet je voordat je het weet van een productieve, geoptimaliseerde werkomgeving.

ICT-specialist Berlicum inschakelen?

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van IT? Wij bieden maandelijks opzegbare contracten en persoonlijke service. Dat betekent geen helpdesk maar meteen de juiste persoon aan de lijn die jou kan helpen. Is er een probleem? We kijken graag (op afstand) mee en weten dit dan vaak al op te lossen. Als dit niet het geval is, komt er zo snel mogelijk iemand op locatie kijken om het probleem te verhelpen. Meer weten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig wat Stoop ICT voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Plan je kennismakingsgesprek

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then