ICT-bedrijf Beek en Donk

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

Meer over Stoop ICT

ICT-bedrijf Beek en Donk

Er is niets frustrerender dan offline zijn in een digitale wereld. Zoek je daarom een professioneel ICT-bedrijf in Beek en Donk dat jou volledig kan ontzorgen? Stoop ICT biedt een totaalpakket aan ICT-beheer en advies, zodat je altijd verbonden blijft. Ons team bestaat uit ervaren techneuten met uitgebreide kennis. Van industriële automatisering, werkplekinrichting, telefonische bereikbaarheid, back-up en netwerkbeheer tot serverbeheer (virtueel, fysiek, lokaal of in de Cloud). We denken graag met je mee en zorgen voor advies op maat, zodat jij kiest voor de juiste IT-oplossingen.

Backup

Er kan altijd iets gebeuren waardoor data verloren gaat. Een goede backup is daarom belangrijk. Wij helpen graag met een goede backupoplossing!

Netwerkbeheer

Niets zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent! Nu steeds meer mensen thuiswerken, is het ook belangrijk dat zij veilig op het bedrijfsnetwerk kunnen inloggen. Laar dat maar aan ons over. - aanpassen?

Serverbeheer

We houden uw servers (fysiek, virtueel, lokaal of in de cloud) up-to-date en in de lucht. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar. Ook kunnen wij servers leveren en inrichten voor de beste performance.

Servicedesk

Het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. We kijken graag (op afstand) mee, en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet gaan, komt er graag iemand op locatie!

Telefonie/VoIP

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een complete telefoonserver.

Werkplek

Bestaande of nieuwe werkplekken, het maakt ons niet uit. Wij leveren graag een complete oplossing. Met een slim stukje software kunnen wij de werkplekken goed in de gaten houden. Zo kunnen we problemen signaleren voordat je er iets van merkt!

Waarom zou je investeren in een ICT-bedrijf?

Bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk inrichten? Met onze IT-oplossingen kun je dit eenvoudig bereiken. Als ICT-specialist in Beek en Donk staan we klaar om jou te ondersteunen bij het automatiseren en stroomlijnen van processen. Bijvoorbeeld het verminderen van handmatige inspanningen, het vereenvoudigen van taken en het versnellen van bedrijfsprocessen. Maar ook voor serverbeheer ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat jouw server continu gemonitord wordt op essentiële onderdelen. Eventuele problemen of storingen kunnen zo direct worden opgelost. Je bestaande netwerk uitbreiden of een nieuw netwerk installeren? Schakel Stoop ICT in voor betrouwbare netwerkdiensten, netwerkcomponenten, bekabeling, switches en routers. Wat de klus ook is, je kunt altijd vertrouwen op onze deskundigheid en service als IT-bedrijf in Beek en Donk.

Bekijk de mogelijkheden

Stoop ICT Servicedesk

Wil je een probleem melden of heb je tussendoor vragen? Geen probleem! Je kunt hiervoor altijd terecht bij onze servicedesk. Onze ICT-specialisten in Beek en Donk staan voor je klaar om jou te ondersteunen bij alle technische vraagstukken, implementatie van nieuwe technologieën en advies op maat. Wat jouw vraag of probleem ook is, je krijgt altijd gelijk de juiste persoon aan de lijn. Is er een storing? Dan wordt dit meteen vakkundig opgelost, op afstand en als het nodig is ook op locatie. Om dit te realiseren werken wij ook samen met deskundige en ervaren ICT-specialisten in de regio.

ICT-specialist Beek en Donk inschakelen?

Heb je binnen jouw bedrijf een IT-probleem? Dan kun je rekenen op de hulp en persoonlijke service van Stoop ICT. Investeren in een ICT-bedrijf in Beek en Donk kan in de eerste instantie lijken als een grote stap, maar op de lange termijn zorgt dit juist voor een kostenbesparing. Bovendien zijn al onze contracten maandelijks opzegbaar. Zo blijft alles laagdrempelig en weet jij precies waar je aan toe bent. Wil je weten wat wij op IT-gebied voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig wat Stoop ICT voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Plan je kennismakingsgesprek

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then